Jul i Sorø 2017

Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø
Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø

Juletræstændingen på Torvet søndag den 26. november er startskuddet til fejringen af jul i Sorø. Julemanden og borgmesteren tænder træet kl. 16.30, og bymidtens butikker holder åbent kl. 11-18.

Du kan nyde julelys og -guirlander frem til jul og gang i gaden på hverdage og weekender frem til juleaften.

Vestsjællands hyggeligste købstad
Sorø Julefond vil gerne gøre ekstra ud af julen i Sorø i år. I tæt samarbejde med Sorø Handel og Service bygger vi Vestsjællands hyggeligste juleby i bymidten med julehuse og aktiviteter for børnefamilier.

Der vil være boder med salg af julelækkerier; gløgg og æbleskiver, kaffe og kage, clementiner og nødder, brændte mandler og karamelliserede æbler. Der vil være boder med delikatesser til julebordet eller til at lægge under juletræet. Køb dit juletræ på Torvet!

Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø
Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø

Der vil være musikalsk underholdning og konkurrencer med lækre præmier. Butikkerne bugner af julegaver til den kræsne. Sorø har ikke et stormagasin, men vi er en købstad med en historie og en arkitektur, der sammen med byens dygtige forretningsdrivende sikrer en unik oplevelse: Nogle hyggelige timer med hele familien, hvor man samtidig får klaret julegaverne til hele familien.

Sjællands største julekalender

Sorø Bibliotek stiller sin skønne arkitektur til rådighed for Sjællands største julekalender. Fra den 1. til den 24. december bliver der åbnet en låge i et af vinduerne mod Storgade: 24 smukke fotografier med et juletema taget i Sorø af Dit Sorøs og Sorø Avis’ fotografer. Billederne bliver belyst indefra og uden på er bygningen pyntet med guirlander i stil med klosterporten.

Bannere fører til bymidten
Trykte og digitale medier fortæller vidt og bredt om julen i Vestsjællands hyggeligste købstad. I år supplerer Sorø Julefond med bannere ved indfaldsvejene, der skaber opmærksomhed om bymidtens skønhed og gode tilbud.

Du kan slet ikke undgå at komme i julehumør!

Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø
Foto: Anne Beth Witte, Dit Sorø

jul i soroe banner2